Begrenset tilbud og økende etterspørsel presser Bitcoin til å bli digitalt gull.

I september nyhetsbrev om crypto outlook observerte Bloombergs analytiker Mike McGlone at prisen på Bitcoin ( BTC ) enten kunne være på vei til $ 500 000-marken, eller den kunne mislykkes

McGlone har fortsatt å gjenta at etter hans syn er Bitcoin Era satt til å bli digitalt gull. Han understreket nok en gang hvordan Bitcoins begrensede tilbud og økende etterspørsel var viktige adopsjonsindikatorer, og trakk sammenligninger med bull-run 2017:

”Mye av det brede markedet for kryptoaktiva gjenspeiler 2017s overdrivelser, men stiftelsen styrker seg på grunn av utvidede desentraliserte børser (DEX) og økonomi (DeFi)

Begrenset tilbud mot økende etterspørsel er bunnlinjen for Bitcoin, med makroøkonomisk underbygging som støtter marsjen mot markedsverdi av gull, til en pris på $ 500.000 etter noen estimater. Eller det kan mislykkes. ”

Anslagene som analytikeren refererer til er sannsynligvis basert på antagelser om at Bitcoins markedsverdi til slutt vil bli paritet med gull på 9 billioner dollar. Å dele dette tallet med den maksimale tilførselen av Bitcoin på 21 millioner produserer 428 571 dollar. En lignende følelse ble nylig uttalt av Morgan Creek Digital medstifter Anthony Pompliano .

Null til fem hundre tusen gir en ganske god feilmargin, usannsynlig vil Bloomberg bli bevist feil når som helst snart.

Comments are closed.